De voedselmand van Eten Uit De Regio

Van boer naar bord!

Het team achter Eten Uit De Regio heeft een passie voor lokaal geproduceerd voedsel. De regio kan zelf een uitstekend assortiment leveren. Vlees, aardappelen, groenten, zuivel en fruit. Bijvoorbeeld aan regionale zorginstellingen. Zo zal de regio sterker, gezonder en vitaler worden. Ons team gelooft in een regionale voedselmand.

null

Lokaal geproduceerd

Eten Uit De Regio haalt vers en gezond voedsel direct bij de boer. De producent die met liefde zijn product teelt en zijn dieren verzorgt. Herkenbaar en op een eerlijke manier. Zo veel mogelijk uit de eigen regio. Met zo weinig mogelijk transport.
null

Regionaal verwerkt

Veel lokaal geproduceerde producten kunnen regionaal worden verwerkt. Verpakt, of versneden, of tot toetjes gemaakt. Net wat nodig is voor de mooie agrarische producten. Ook hier kiest Eten Uit De Regio voor transparant.
Voor een vitale regio!

Gezonder, duurzamer en eerlijker!

null

Vlees en zuivel

Regionale melkveebedrijven die zelf hun producten verwerken zorgen voor mooi verse zuivel. In een breed assortiment. Ook vlees wordt in de eigen regio geproduceerd en verwerkt. Zowel rund-, varken- als kippenvlees is beschikbaar.
null

Groente

Voor groenten kan een brede range aan producten in het assortiment worden opgenomen, zowel bladgroenten (andijvie, prei, slasoorten en spinazie), wortel- en knolgewassen (denk hierbij aan bieten, diverse koolsoorten, peen en ui) maar ook aan tomaten, paprika en bloemkool. Tot slot zijn ook asperges en peulgewassen (zoals bonen en erwten) in het assortiment opgenomen.
null

Aardappelen

Mooie lokale aardappelen, vers geteeld. Vers uit de klei of het zand. Afhankelijk van de regio natuurlijk.
null

Fruit

Voor fruit moet soms worden gekeken in een iets grotere regio. Maar ook het verse fruit halen we zo dichtbij mogelijk.
null

Seizoensinvloeden

Uiteraard speelt dit een rol bij verse producten. Dit is ondervangen door glasgroenten te betrekken bij Eten Uit De Regio waardoor ook in het winterseizoen een mooi breed assortiment kan worden aangeboden.

Eerlijke, verse en duurzame regionale producten van de boer naar het bord van de bewoners van zorginstellingen, dat is de kerntaak van etenuitderegio.nl! Gezond voor mens en regio!

Haakswold 24
7943 KS  Meppel
085 - 047 96 89

Ontwerp & realisatie website: Dilling Design Oudkarspel