Eten Uit De Regio en u als horeca-ondernemer

Als horeca-ondernemer onderscheid je je graag. Met gastvrijheid. En prachtige producten voor je gasten, die je een onvergetelijke moment wil bezorgen. Hoe mooi zou het zijn dat jij in je zaak regionaal geproduceerde producten kunt leveren. Echt aantoonbaar regionaal. En eerlijk en vers, duurzaam en gezond.

Je kiest als ondernemer natuurlijk voor de producten die het best bij jou en je gasten passen. De producten die je van dichtbij haalt zijn duurzamer (minder voedsel-kilometers) en ondersteunen de regio waar je zelf ook onderneemt.

Dat is goed voor de impact van jouw zaak op de omgeving en daardoor krijg je ook weer een toestroom van jouw omgeving op je zaak terug. Wederkerigheid.

Eten Uit De Regio levert transparant, zonder gedoe, snel en goed geregeld. En natuurlijk van prima kwaliteit, want dat verwacht je gast van je. Als je wilt weten hoe Eten Uit De Regio je kan ondersteunen bij dit stuk van je bedrijfsvoering, neem dan contact met ons op.

Eerlijke, verse en duurzame regionale producten van de boer naar het bord van de bewoners van zorginstellingen, dat is de kerntaak van etenuitderegio.nl! Gezond voor mens en regio!

Haakswold 24
7943 KS  Meppel
085 - 047 96 89

Ontwerp & realisatie website: Dilling Design Oudkarspel